isobm ban  fb   instagram   instagram

Hör gärna av dig

Det här är bemanningskompaniet

 • Kalle Jung VD / Sjuksköterska

  Är utbildad intensivvårdssjuksköterska sedan 2003 och allmänsjuksköterska sedan 1999. Har mångårig erfarenhet från både offentlig och privat sjukvård i Sverige och Norge. Har lång erfarenhet som sjuksköterska, konsultchef och rekryteringschef i bemanningsbranschen.

  Maila Kalle
  Tel: +46 706111775

 • Henrik Larsson Ekonomichef

  Är utbildad ekonom. Har erfarenhet från bemanningsföretag inom vård sedan år 1999. Arbetat med många funktioner inom branschen men främst inom ekonomi, systemadministration och projektledning.

  Maila Henrik
  Tel: +46 706640084

 • Marcus Gambreus Affärsområdeschef /Sjuksköterska

  Är utbildad allmänsjuksköterska sedan 2001, har även utbildning som dialyssjuksköterska. Arbetat både inom offentlig och privat sjukvård i Sverige och Norge. Har under lång tid arbetat som sjuksköterska, konsultchef och rekryteringsansvarig.

  Maila Marcus
  Tel: +46 709609259

 • Camilla Jälmevik Konsultchef/Sjuksköterska

  Är utbildad allmänsjuksköterska sedan 2009 med en masterutbildning i folkhälsa. Har mångårig klinisk erfarenhet som sjuksköterska inom offentlig sjukvård och har även arbetat som projektledare för Folkhälsomyndigheten.

  Maila Camilla
  Tel: +46 736534880

 • Kalle Jung VD / Sjuksköterska
 • Henrik Larsson Ekonomichef
 • Marcus Gambreus Affärsområdeschef /Sjuksköterska
 • Camilla Jälmevik Konsultchef/Sjuksköterska

Om oss

Bemanningskompaniet startades av Kalle Jung i början av år 2012. Under hösten 2012 anslöt Henrik Larsson som delägare i företaget och i början av 2013 anslöt även vår tidigare kollega Marcus Gambreus. I februari 2016 utökade vi ytterligare då Camilla Jälmevik började hos oss.

Bemanningskompaniet har aktiebolag i både Sverige och Norge då vi bedriver bemanningsverksamhet i båda länderna. Sedan starten år 2012 har vi expanderat kraftigt framförallt i Sverige. I nuläget förmedlar vi mestadels sjuksköterskor och våra kunder består av kommuner, landsting och privata vårdgivare i hela Sverige och södra Norge.

Kontakta oss

Vi behöver fler sjuksköterskor

Fält markerade med * är obligatoriska
Uppladdning klar... Antal filer kvar 5

Filer:


  Captcha-bild Ladda om bild