Features

Våra anställda berättar


Läs om vad våra anställda tycker om att jobba på Bemanningskompaniet.

Våra anställda berättar

Sofia

Sofia har jobbat hos oss på Bemanningskompaniet sedan mars 2017.

Sofia hade tidigare en fast anställning men som ofta inom vården är arbetsbelastningen hög och arbetstiderna inte alltid optimala. Sofia kände då att hon tröttnade och vill se lite annat. Hon hade hört om Bemanningskompaniet av en kollega så hon sökte lite mer information och kontaktade oss.

Valet att börja som hyrsyrra var enkelt då man dels får se många olika arbetsplatser men även fördelarna man får på Bemanningskompaniet som tex tjänstepension och friskvårdsbidrag.
Att jobba på Bemanningskompaniet funkar jättebra. Sofia har nu varit på fyra olika arbetsplatser, över sex månader på tre av dessa. Hon tycker det är skönt att inte känna sig bunden till en avdelning. Flexibelt och skönt!
Agneta

Agneta har jobbat hos oss på Bemanningskompaniet i omgångar. Innan hon började hos oss igen var hon på en avdelning där det var bra stämning och trevligt. Men sedan kom det nya chefer och allt gott saboterades. Då kontaktade Agneta oss igen och självklart hade vi uppdrag till henne.

Agneta tycker att fördelarna med att jobba som hyrsyrra är många. Du bestämmer själv när du ska jobba vilket passar Agneta perfekt då hon kan lägga mycket tid på barnbarnen. Att man får bättre betalt, tjänstepension och andra fördelar gör inte saken sämre.

Agneta stortrivs nu som hyrsyrra och ser nu ingen anledning till att sluta då det idag passar henne perfekt.

Våra anställda berättarVåra anställda berättar

Micke

Micke har arbetat på Bemanningskompaniet i ett drygt år och är nu inom hemsjukvården.

Han har varit på två ställen. Det han tycker är bra med Bemanningskompaniet är att man ofta får längre uppdrag då man kommer in i bra rutiner på arbetsplatsen. Att ha varit på olika arbetsplatser gör att man skaffar sig erfarenhet vilket man också kan dela med sig utav på sina nya arbetsplatser och göra saker ännu bättre.

Det Micke verkligen gillar med Bemanningskompaniet är att det är inga problem att vara ledig och flexibel vilket har varit till stor hjälp när han nu bygger hus.

Sammanfattningsvis säger han att byta till Bemanningskompaniet var det bästa han har gjort. Tidigare kände han sig lurad varje månad när lönen kom men nu kan han jobba mindre och dessutom få mer betalt.

Är du också intresserad av att byta jobb?

Tveka då inte att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion


ANSÖK IDAG